Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Легкоатлетичний забіг та яскраві виступи спортсменів: область доєдналася до Міжнародного Олімпійського дня

Легкоатлетичний забіг та яскраві виступи спортсменів: область доєдналася до Міжнародного Олімпійського дня
23 Чер 2024 22:55 | Обласні новини

130 рік поспіль світ долучається до Міжнародного Олімпійського дня. Дніпропетровщина не виключення. В регіоні влаштували легкоатлетичний забіг. На його чолі – чемпіонка з академічного веслування Катерина Футрик, у дівоцтві Тарасенко. Вона несла смолоскип, бо гасло свята цього разу – «Передай вогонь Перемоги». Після були яскраві виступи борців, гімнасток, футбольних фристайлерів, фехтувальників. Загалом представили 19 видів спорту. 

«Велику увагу приділяємо спорту, бо розуміємо – у такі складні часи діти повинні ним займатися. Для цього запроваджуємо й новий проєкт, який реалізовуємо спільно з Міністерством молоді та спорту. Це класи з плавання та боротьби, – поділилася заступник начальника ОВА Ірина Грицай. – А ще пишаємося нашими олімпійцями. Цьогоріч вони вибороли 10 ліцензій на Ігри XXXIII, що пройдуть у Парижі. Це потужний результат. Будемо вболівати». 

До старту Олімпіади залишилося трохи більше місяця. Від Дніпропетровщини за чемпіонство боротимуться десять спортсменів. Представники регіону й у тренерському складі.

Оставить комментарий

avatar
250