Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Україно, вперед!»: на Дніпропетровщині ввели в обіг футбольну поштову марку

«Україно, вперед!»: на Дніпропетровщині ввели в обіг футбольну поштову марку
13 Чер 2024 21:05 | Обласні новини

На Дніпропетровщині презентували нову поштову марку. Її випустили спеціально до Євро-2024. Аби підтримати національну збірну України з футболу. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Символічно, на футбольному полі. Долучився до спецпогашення нової марки від Укрпошти. Вона – це жест підтримки нашої національної збірної з футболу. Подяка за високі спортивні результати попри війну. Випуск «Україно, вперед!» відсьогодні в офіційному обігу. Гарна нагода поповнити колекцію», – зазначив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов. 

Він додав, що футбол, без перебільшення, – це один з найулюбленіших видів спорту українців. Вже 17 червня хлопці гратимуть свій перший матч Євро-2024 у Німеччині. Вони – серед найсильніших команд Європи. А ще українська збірна дебютуватиме на Олімпійських іграх у Франції.

«Ми вболіваємо не лише за футбол. Найперше, вболіваємо за наших оборонців на полі бою. Боротьба триває. Попри все, ми беззаперечно віримо: війна обов’язково закінчиться нашою перемогою», – сказала директор по взаємодії з державними органами влади Юлія Боровик.

Оставить комментарий

avatar
250