Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Завдяки перемозі у ветеранському проєкті двоє мешканців Нікополя отримають обладнання для розвитку бізнесу

Завдяки перемозі у ветеранському проєкті двоє мешканців Нікополя отримають обладнання для розвитку бізнесу
13 Чер 2024 20:35 | Обласні новини

Сержант ЗСУ, Герой України Дмитро Куценко та дружина захисника, пані Катерина з Нікополя виграли у конкурсі бізнес-проєктів. Вони отримають нове обладнання для розвитку власного бізнесу. Підтримку нададуть міжнародні партнери.

«Співпрацюємо з міжнародними партнерами. Зокрема, втілюємо ініціативи для оборонців та їхніх рідних. Один з них – конкурс ветеранських бізнес-проєктів з фінансовою підтримкою DVV International. Переможці отримують підтримку у створенні власного бізнесу або його удосконаленні», – розповіла керівниця ГО «Козацький набат. Центр освіти дорослих м. Нікополь» Ольга Пастушок.

Організатори відзначили ідею Дмитра Куценка. Чоловік був поранений під Бахмутом і втратив обидві ноги. Після лікарні повернувся до свого бізнесу та розвиває його. Має близько чотирьох гектарів землі, де вирощує черешню. Для удосконалення процесу він отримає трактор з навісним обладнанням.

Грант здобула і дружина військового, пані Катерина. Підприємниця планує на родинній ділянці вирощувати павлонію. З деревини можна налагодити виробництво меблів та пелет. А листя стане поживним кормом для тварин. Вона отримає щеплеріз, подрібнювач та гранулятор.

Оставить комментарий

avatar
250