Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Надання літаків, тренування пілотів та інженерів і спільне виробництво боєприпасів: результати зустрічі президентів України та Франції

Надання літаків, тренування пілотів та інженерів і спільне виробництво боєприпасів: результати зустрічі президентів України та Франції
8 Чер 2024 06:35 | Обласні новини

Україна вдячна Франції та французькому народові за сміливість і лідерство. Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час спільної пресконференції з Президентом Франції Еммануелем Макроном.

Володимир Зеленський зазначив, що Франція підтримує наших захисників на фронті, оборону українських міст від російських ударів і глобальний тиск на Росію через цю несправедливу війну.

Зокрема, Президент відзначив домовленість про відкриття в Україні офісу компанії KNDS, разом з якою в Україні вироблятимуть боєприпаси для артилерії 155-го калібру.

Лідери обговорили ситуацію на полі бою, російські спроби розширити війну та можливість їм протидіяти. Володимир Зеленський подякував Франції за новий потужний оборонний пакет і вагомий крок щодо можливості знищувати зброю та позиції росіян, з яких вони б’ють по українських містах, зокрема по Харкову.

«Саме такі сміливі антитерористичні кроки потрібні й надалі – це Путін повинен відчувати, що його можливості обмежені, а не ті, хто захищає своє життя від його ударів», – наголосив Президент.

Оставить комментарий

avatar
250