Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Під час презентації ТитаниUA до проєкту приєднався ще один амбасадор

Під час презентації ТитаниUA до проєкту приєднався ще один амбасадор
6 Чер 2024 21:25 | Обласні новини

У Дніпровському районі презентували проєкт ТитаниUA. Захід зібрав ветеранів, які відновлюються після поранень, військових, які й досі у строю. А ще представників влади, реабілітологів, спортсменів. Вони познайомили учасників з можливостями для оборонців в адаптації до мирного життя, працевлаштування та створенні власної справи. 

«Під час таких презентацій працюємо над посиленням ветеранської політики в області. Обговорюємо напрямки, на яких треба зосередитися. Разом з тим знайомимо ветеранів та діючих військових, які є можливості для них саме у цьому районі. Де можна відновитися, працевлаштуватися чи отримати нові знання для старту у власній справі. Показуємо також роботу громад – їхні кроки до вирішення питань оборонців», – зазначила заступник начальника ОВА Надія Задорожна.

Детально під час заходу розказали й про путівник ветерана «Піксель». У збірника є онлайн-версія, яка постійно оновлюється. Там можна знайти відповіді на питання, які затребувані серед воїнів. Про локації для психологічного та фізичного відновлення, протезування, освітні програми, гранти та багато іншого.

Оставить комментарий

avatar
250