Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

28 млн грантів на власну справу, заощаджені бюджетні кошти та посівна: про важливе від ОВА

28 млн грантів на власну справу, заощаджені бюджетні кошти та посівна: про важливе від ОВА
30 Кві 2024 20:25 | Обласні новини

Попри агресію ворога регіон працює. Аграрії на варті продовольчої безпеки – сіють. Мешканці Дніпропетровщини започатковують власні справи і розвивають вже існуючі. Вдаються до державних програм підтримки. Тільки за «єРоботою» цьогоріч вони отримали 28 млн грн грантів. А от за доцільністю бюджетних витрат продовжує слідкувати спеціальна робоча група. Про важливе – перший заступник начальника ОВА Володимир Орлов.

«Робимо все, аби зберегти і навіть примножити економічний потенціал області. Допомагають у цьому й державні програми підтримки, такі як «Доступні кредити 5-7-9» та «єРобота». За останньою мешканці регіону та переселенці, які знайшли прихисток тут, отримали грантів на понад 28 млн гривень. І це тільки цьогоріч. Кошти на відкриття власної справи або розвиток вже існуючої схвалили 110 заявникам», – сказав Володимир Орлов.

Вони створять більш ніж 220 додаткових робочих місць. А за час дії програми ця цифра добігає вже 1700.

У 2023-му «єРоботу» розширили. З’явився напрям для оборонців та їхніх сімей. Ветерани регіону до нього долучаються. 12 з них гранти вже отримали на суму майже 5 млн грн.

Оставить комментарий

avatar
250