Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Школярі області відправилися на відпочинок до оздоровчого центру на Київщині

Школярі області відправилися на відпочинок до оздоровчого центру на Київщині
23 Кві 2024 00:15 | Обласні новини

Півсотні дітей з різних куточків області відправилися на відпочинок в оздоровчий центр на Київщині. Це хлопці та дівчата з багатодітних, малозабезпечених сімей та сироти. А ще – переселенці, діти захисників і захисниць. Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА.

«У нинішніх реаліях ми повинні допомогти хоч трохи покращити ментальне та фізичне здоров’я дітей. Додати більше живого спілкування та нових знань. Це вкрай важливо для молодого покоління», – зазначив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Більшість вперше їде до табору. Як ось 13-річний Сашко. Він з Нікополя, де кожного дня безупинно лунають ворожі обстріли. Батьки трохи переймалися, відпускаючи малого. Втім, кажуть – така пригода піде йому тільки на користь.

«Для нього ця поїздка – можливість відволіктися від постійних вибухів та перезавантажитися. У нас в місті ти не розумієш, коли прилетить. Бахкає весь час. А в таборі він буде подалі від цього. Там безпечніше», – поділився батько хлопця Дмитро.

Оставить комментарий

avatar
250