Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Модернізація точок доступу та розширення переліку сервісів: про розвиток мережі ЦНАП на Дніпропетровщині 

Модернізація точок доступу та розширення переліку сервісів: про розвиток мережі ЦНАП на Дніпропетровщині 
3 Кві 2024 18:55 | Обласні новини

На Дніпропетровщині модернізують ЦНАП. Впроваджують там нові послуги та діляться власним досвідом з іншими регіонами. Про розвиток мережі під час брифінгу розповів заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний. 

«Продовжуємо вдосконалювати мережу ЦНАП області. Модернізуємо існуючі центри. У березні відкрили такі в Губиниській та Китайгородській громадах. Ремонт зробили місцевим коштом. З комп’ютерною технікою та меблями допоміг проєкт USAID», – зазначив Іван Начовний. 

З березня у ЦНАП Солонянської селищної ради можна оформити закордонний паспорт або український – у вигляді ID-картки. Загалом таке обладнання вже мають 49 Центрів.

«У 16-ти ж встановлені принтери SWIFT PRO. Це означає, що там надають послуги сервісних центрів МВС. Можна отримати водійське посвідчення та зареєструвати авто. Зокрема, тепер це доступно і у дніпровському ЦНАП «Правобережний», – додав заступник начальника ОВА. 

Для відвідувачів ЦНАП створюють безбар’єрний простір. На початку березня усі Центри регіону та їх філії забезпечили планшетами. Вони дають можливість підключити сервіс онлайн перекладача жестової мови. Втілити цей проєкт допомогли міжнародні партнери.

Оставить комментарий

avatar
250