Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Спілкування про важливе, інтерактив, виставка: до Всесвітнього дня інформування про аутизм в області провели зустріч-дискусію 

Спілкування про важливе, інтерактив, виставка: до Всесвітнього дня інформування про аутизм в області провели зустріч-дискусію 
3 Кві 2024 00:35 | Обласні новини

2 квітня відзначають Всесвітній день інформування про аутизм. До цієї дати на Дніпропетровщині провели зустріч-дискусію. Говорили про те, як допомогти адаптуватися дітям з розладами аутичного спектру. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Сьогодні ми запросили фахівців з раннього втручання, реабілітації. А ще психотерапевтів, психологів, неврологів, освітян. Тут є і представники громадських організацій. Вони ж – батьки дітей з аутизмом. Об’єдналися заради важливого. Заради хлопців та дівчат з розладами аутичного спектру», – зазначила заступник начальника Дніпропетровської ОВА Надія Задорожна.

Під час зустрічі презентували дорожну карту для батьків дітей з аутизмом. Там прописаний увесь діагностичний маршрут, етапи реабілітації. Адреси профільних центрів.

Організували інтерактив – спеціальну дошку-пазл з фактами про аутизм.

А ще – виставку малюнків і поробок дітей з інвалідністю.

Запустили флешмоб «Одягни блакитну стрічку». Усі охочі можуть сфотографуватися на викласти фото у соцмережах.

Оставить комментарий

avatar
250