Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відпочили та поговорили про важливе: на Дніпропетровщині захисників з родинами запросили на релакс-зустріч

Відпочили та поговорили про важливе: на Дніпропетровщині захисників з родинами запросили на релакс-зустріч
1 Кві 2024 20:55 | Обласні новини

Для оборонців, які відновлюються після важких поранень, та їхніх родин організували зустріч на природі. Запросили й тих, хто опікується реабілітацією, протезуванням, психологічним відновленням. Говорили про все, що турбує захисників. Від оформлення довідок та виплат – до того, як важливо мати мету. Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА. 

«Ми зібрали хлопців, громадські організації, тих, хто надає психологічні послуги. Аби вони почули, які є види реабілітації. Змогли поставити питання щодо проблемних моментів. Поділилися досвідом з іншими. Врешті – трохи перезавантажилися», – сказала заступник начальника ОВА Надія Задорожна. 

Зустріч проходила на одній з ферм. Її власники розповіли про агробізнес, як один з напрямків для розвитку власної справи. Провели екскурсію чималим господарством. Та запропонували спробувати метод реабілітації, який практикують, – іпотерапію.

«Захід сподобався мені та хлопцям, які багато часу перебувають в реабілітаційних центрах. Він допоміг відволіктися від лікарняних буднів. А ще це надихає. Коли бачиш, що людям не байдуже і вони щиро хочуть допомогти», – зазначив учасник зустрічі Володимир. 

Оставить комментарий

avatar
250