Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Оплески та відзнаки: в ОВА нагородили творців театрального мистецтва

Оплески та відзнаки: в ОВА нагородили творців театрального мистецтва
27 Бер 2024 23:15 | Обласні новини

Актори та артисти. Солісти, хормейстери, костюмери і керівники театрів. Тих, хто причетний до сценічного мистецтва, запросили до ОВА. На честь Міжнародного дня театру вручили відзнаки. Подякували за те, що понад два роки повномасштабної війни вони залишаються з глядачами. А разом з тим волонтерять та навіть боронять країну. 

«Дякую всім причетним до театру! Хто між виходами на велику сцену працював на перемогу у великій війні. Відклав сценарії і взяв до рук зброю. Став на захист країни. Продовжив діалог з глядачами. Попри тривоги, які переривають його. Недоспані через обстріли ночі. Ставить прем’єри. А таких на рахунку тільки обласних театрів майже 40 за два надскладні роки, – сказав начальник ОВА Сергій Лисак. – Роль кожного з вас у нашій спільній боротьбі – безцінна!»

У театральній родині Дніпропетровщини 14 закладів, чотири з яких – обласні. З повномасштабним вторгненням росіян життя кожного змінилося. У будні увірвалися підтримка оборонців, переселенців та мешканців регіону. Через збори донатів і посилок, плетіння сіток, слова та рухи на сцені.

Оставить комментарий

avatar
250