Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ТитаниUA: Дніпропетровська ОВА презентувала масштабний проєкт для ветеранів 

ТитаниUA: Дніпропетровська ОВА презентувала масштабний проєкт для ветеранів 
22 Бер 2024 00:55 | Обласні новини

На Дніпропетровщині презентували масштабний проєкт для ветеранів ТитаниUA. Його ініціатором став начальник ОВА Сергій Лисак. Амбасадорами ж будуть ті, хто пройшов пекло війни та кого не зламали наслідки важких поранень. Вони працюватимуть із побратимами і їхніми родинами, дітьми. Задача – надихнути героїв не здаватися та рухатися вперед. А ще – прищепити суспільству шанобливе ставлення до демобілізованих. Виховати суспільство, гідне героїв.

«Рівний – рівному. За таким принципом створювали новий проєкт. Він для ветеранів цієї війни, про них і за їхньої участі. Навколо ТитаниUA об’єднаємо воїнів. Тих, які пройшли бойове пекло. Важкі поранення. Ампутації. Та, долаючи виснажливий біль, не здалися. Вони стануть амбасадорами змін у житті демобілізованих. Їхніми провідниками на шляху відновлення. Поділяться власним досвідом. Підтримають. Бо краще не зрозуміє ніхто», – сказав Сергій Лисак. 

Старт проєкту дали сьогодні. Він масштабний і включає в себе не тільки реабілітацію – медичну, фізичну та спортивну. А й ініціативи, що сприятимуть інтеграції ветеранів у всі сфери життя області. Передбачає й освітні програми, задача яких виховати шанобливе ставлення до героїв.

Оставить комментарий

avatar
250