Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

АТОвці Дніпропетровщини можуть приєднатися до національної збірної України на «Іграх Нескорених»

АТОвці Дніпропетровщини можуть приєднатися до національної збірної України на «Іграх Нескорених»
1 Лип 2019 11:10 | Обласні новини

9 дисциплін, 19 країн, 500 учасників. У 2020 році Україна втретє візьме участь в «Іграх Нескорених». Нині триває набір АТОвців до національної збірної. Як зареєструватися, розповіли в управлінні з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації.

«У травні 2020 року відбудуться чергові міжнародні змагання для військових із інвалідністю «Ігри Нескорених». Вони пройдуть у Нідерландах. Участь візьмуть 500 військових із 19 країн світу. Україну представлятимуть 20 спортсменів», – сповістили в управлінні з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації.

Учасники «Ігор Нескорених» змагатимуться в стрільбі з луку, легкій атлетиці, веслуванні на тренажерах, екстремальному керуванні, пауерліфтингу, велоспорті на шосе, волейболі сидячи, плаванні та регбі у візках.

Подати заявку на участь можуть військовослужбовці ЗСУ, Нацгвардії, Державної прикордонної служби, Нацполіції, СБУ, а також добровольці, які були поранені чи травмовані під час АТО чи миротворчих операцій за участю України.

Оставить комментарий

avatar
250