Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЦНАПи регіону отримали п’ять мобільних валіз від міжнародних партнерів 

ЦНАПи регіону отримали п’ять мобільних валіз від міжнародних партнерів 
22 Лют 2024 23:35 | Обласні новини

Ще п’ять мобільних офісів з’явилися в Центрах надання адміністративних послуг області. Загалом у ЦНАПах регіону тепер 45 таких комплектів. Вони дозволяють отримувати сервіси вдома маломобільним людям. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«Мобільні місця адміністраторів є в усіх районах області. Це зручно для людей, яким важко дістатися ЦНАПу. Вони можуть викликати додому фахівця і отримати необхідну послугу. Тому ми працюємо над тим, аби обладнання ставало більше. Вдячні партнерам за допомогу», – зазначив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний.

Нові валізи – від проєкту USAID. Їх отримали Синельниківська, Томаківська, Широківська, Божедарівська та Царичанська громади.

Мобільні кейси укомплектовані, зокрема, ноутбуком-трансформером та портативним принтером. Є й ручний сканер, зчитувач ID-карток та павербанк. А ще відеокамера і роутер. Обладнання дає змогу адміністраторам надавати людям на дому великий перелік сервісів.

Минулого року Дніпропетровщина завершила формувати єдину мережу ЦНАП. Нині в області працює 235 точок доступу до адміністративних послуг.

Оставить комментарий

avatar
250