Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Про міжнародні зустрічі, роботу групи «Прозорість та підзвітність», облаштування укриттів: актуальні новини від ОВА 

Про міжнародні зустрічі, роботу групи «Прозорість та підзвітність», облаштування укриттів: актуальні новини від ОВА 
21 Лют 2024 00:45 | Обласні новини

В області провели декілька міжнародних зустрічей і українсько-чеський бізнес-форум. Триває робота над облаштуванням укриттів. Завдяки роботі групи «Прозорість та підзвітність» цьогоріч вдалося переглянути 5 закупівель. Про актуальні новини розповів перший заступник начальника ОВА Володимир Орлов.

«Минулого тижня зібрали на тренінг фахівців області, які працюють із публічними закупівлями. Розповіли про тонкощі їх проведення. Зосередилися на дискримінаційних умовах до тендерної документації та потребах замовників. Зупинилися й на відповідальності тих, хто допускає порушення», – зазначив Володимир Орлов. 

За закупівлями у регіоні стежить робоча група «Прозорість та підзвітність». Вона провела вже 9 засідань. Розглянули понад 50 тендерів, які викликали сумніви. В результаті деякі з них скасували. Є випадки, коли вартість закупівлі зменшили. Разом таких майже 30. А економія бюджетних коштів сягнула понад півмільярда гривень.

«Якщо говорити про цьогорічні результати робочої групи «Прозорість та підзвітність» – маємо 5 переглянутих тендерів. Заощадити вдалося майже 60 млн грн. На цьому не зупиняємося», – наголосив перший заступник очільника регіону. 

Оставить комментарий

avatar
250