Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині відкрили дитячу точку «Спільно» від ЮНІСЕФ

На Дніпропетровщині відкрили дитячу точку «Спільно» від ЮНІСЕФ
20 Лют 2024 18:35 | Обласні новини

На залізничному вокзалі у Дніпрі відкрили дитячу точку «Спільно». Це простір, де хлопчики та дівчата можуть погратися в очікуванні потяга. А батьки – отримати консультації лікарів і психологів. Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА.

«Допомагати дітям під час війни вже стало нашою місією. Маємо створити всі умови, аби малі почувалися в безпеці. Цьому сприятимуть й такі кімнати. Вдячна «Укрзалізниці» та «ЮНІСЕФ» за ефективну співпрацю і підтримку цих важливих ініціатив», – зазначила заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Задорожна.

У точці «Спільно» малеча може відвідати різноманітні творчі майстер-класи та розвивальні ігри. Дитяча зона працюватиме цілодобово.

Є й приватні кабінки для грудного вигодовування та сповивання, місця очікування для батьків. А ще – пункт підзарядки гаджетів.

«Дитячі точки «Спільно» нині діють у двадцяти українських містах. Ми вбачаємо велику цінність у цих просторах, адже вони створюють у дітей відчуття миру у воєнний час, – сказав Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Мунір Мамедзаде. – Вони забезпечують місце, де діти можуть бути просто дітьми й відволіктися від стресів і травматичних переживань».

Оставить комментарий

avatar
250