Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Творчі роботи 11 дітей з Дніпропетровщини поборються за перемогу у фіналі всеукраїнського конкурсу

Творчі роботи 11 дітей з Дніпропетровщини поборються за перемогу у фіналі всеукраїнського конкурсу
17 Лют 2024 03:25 | Обласні новини

На Дніпропетровщині обрали переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості. Цьогоріч до нього долучилося майже 630 дітей. Роботи 11 з них представлять у столиці. Ті, які тамтешнє журі визнає найкращими, увійдуть до онлайн-каталогу «Проєкти. Шевченківський конкурс». 

«Щороку ми проводимо Всеукраїнський конкурс учнівської творчості. У 2024-му до нього долучилося майже 630 дітей. Роботи 11 з них визнали найкращими, – зазначила заступник начальника ОВА Ірина Грицай. – Але переможених у цьому протистоянні немає. Всі хлопці та дівчата талановиті. Бажаю розвивати талант, яким вони наділені. Щоб його побачив світ. А ще – не стояти на місці та бути жадібними до нових звершень». 

Серед учасників цьогорічної творчої дуелі – 14-річна Софія. Дівчина з Нікопольського району, який чи не щодня обстрілює ворог. А тому й на її картині – руїни. Втім, у центрі уваги – надзвичайники. Ті, які першими приходять на допомогу.

«Надихалася єдністю українців. Як вони розбирають те, що руйнують росіяни. По крихтах, рятуючи чужі життя, ризикуючи своїм. Так і зрозуміла, що це моя тема. Передати єдність через завали», – розказала учениця дитячої школи мистецтв у Покрові Софія Воронова. 

Оставить комментарий

avatar
250