Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

З початку року в області створили 4 прийомні родини і дитячий будинок сімейного типу

З початку року в області створили 4 прийомні родини і дитячий будинок сімейного типу
8 Лют 2024 02:25 | Обласні новини

Цьогоріч у регіоні продовжили розвивати сімейні форми виховання. Працюють й над підтримкою людей, які зазнали насильства. Презентували корисну методичку для постраждалих. А ще в області планують створити центр підтримки дітей за моделлю «Барнахус». Заступник начальника ОВА Надія Задорожна розповіла про актуальні новини у соцсфері.

«У 2024-му продовжили підтримувати сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Протягом січня в області створили 4 прийомні родини і дитячий будинок сімейного типу. Туди влаштували 14 хлопців та дівчат», – розповіла Надія Задорожна.

Вона додала, що триває співпраця із Фундацією першої леді Олени Зеленської. Ще 22 дитячі будинки сімейного типу з П’ятихаток, Апостолового, Марганця отримають допомогу від організації. Побутову техніку, меблі, гаджети, кухонне приладдя, генератори, газові котли.

«Дніпропетровщина – лідер зі створення малих групових будинків. Їх в регіоні працює вже 6. Незабаром відкриття ще одного – у Вакулівській громаді. Три – на стадії будівництва» – зазначила заступник очільника області.

Оставить комментарий

avatar
250