Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Провели тренування з баскетболу: у дніпровському ліцеї готуються до змагань проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»

Провели тренування з баскетболу: у дніпровському ліцеї готуються до змагань проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»
29 Січ 2024 22:05 | Обласні новини

Державний проєкт «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» – у розпалі. Команди активно тренуються та змагаються між собою. Вирішують, хто братиме участь у наступних турах. Серед тих, хто викладається на повну, учні одного з ліцеїв Дніпра. Хлопці й дівчата зібралися на заняття з баскетболу. 

«Діти доводять, що Дніпропетровщина – спортивний регіон. Вони націлені змагатися, відкриті до нового. Лічені дні залишаються до кінця реєстрації на участь у проєкті. Тож, хто ще не приєднався – наздоганяйте», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Директор дніпровського ліцею пан Владислав каже, учні охоче долучилися. Одразу ж почали активно записуватися.

«Діти сумували за активностями, спілкуванням, змагальним духом. Ми вже сформували декілька команд. Зокрема, з футзалу, волейболу. Розвиватимемо саме ці напрямки. Збірні активно готуються до ігор. Звісно, налаштовані на перемогу», – сказав очільник навчального закладу. 

Він додав, що найпопулярніший серед хлопців і дівчат – баскетбол. Готувати шкільну збірну взявся тренер Володимир. На занятті – максимальна концентрація. Відпрацьовують влучність удару у кільце, швидкість, вправність.

Оставить комментарий

avatar
250