Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

24 команди Магдалинівського ліцею змагалися за перемогу у першому етапі «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч»

24 команди Магдалинівського ліцею змагалися за перемогу у першому етапі «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч»
24 Січ 2024 01:45 | Обласні новини

У Магдалинівському ліцеї відбувся перший етап змагань «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-опліч». До нього долучилися 24 команди, а це понад 140 учнів. Вони виборювали перемогу всередині свого освітнього закладу у п’яти видах спорту. Підтримати хлопців і дівчат приїхали начальник ОВА Сергій Лисак та імениті спортсмени регіону.

«Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» – ініціатива Президента Володимира Зеленського. Реалізуємо її спільно з міністерствами освіти та спорту. Наша задача – не тільки заохотити дітей до фізичної активності. А й підтримати їх емоційно. Дати можливість відволіктися від подій навколо», – зазначив начальник ОВА Сергій Лисак.

У Магдалинівському ліцеї до проєкту долучилося понад 140 учнів. А це 24 команди. Волейбольні і баскетбольні. Є й ті, що виборювали першість у черліденгу, спортивному орієнтуванні та футзалі.

«Ми розвиваємо різні види спорту. Адже він, як і культура, – це ті локомотиви, які дають надію на велику перемогу. Вони згуртовують учнів. Об’єднують й батьків», – сказав голова Магдалинівської громади Володимир Дробітько. 

Оставить комментарий

avatar
250