Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Хвилина мовчання за вбитими агресором: роковини ракетного удару по дніпровській багатоповерхівці 

Хвилина мовчання за вбитими агресором: роковини ракетного удару по дніпровській багатоповерхівці 
14 Січ 2024 22:05 | Обласні новини

Рівно рік, як росіяни вдарили ракетою по дніпровській багатоповерхівці. Сьогодні на місці трагедії зібралися керівники області та міста. Доєдналися надзвичайники, представники силового і правоохоронного блоків. А ще благодійники та містяни. Разом схилили голови у хвилині мовчання. Вшанували пам’ять людей, загиблих у той трагічний день.

«Рік тому ворожий ракетний удар не просто зруйнував дніпровську багатоповерхівку. Він забрав життя 46 людей. Серед них – шестеро дітей. А ще скалічив сотні доль. І до сьогодні окупанти не вгамовуються. Б’ють по наших містах та селах. За велику війну тільки в нашій області вони вбили 298 мирних», – сказав начальник ОВА Сергій Лисак. 

В пам’ять про загиблих мешканців дніпровської багатоповерхівки на місці трагедії запалили лампадки. Таке ж число, скільки й загублених життів.

«Для мене це особистий невгамовний біль, – додав міський голова Дніпра Борис Філатов. – Зараз тут йдуть підготовчі роботи. У березні почнемо реконструкцію дому. Меморіального скверу на місці ракетного влучання не буде, бо місцеві проти цього. Тому приведемо територію до ладу. Облаштуємо газон, може ялинки висадимо чи лавки поставимо». 

Оставить комментарий

avatar
250