Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпрі створюємо сучасну амбулаторію для 5 тисяч містян – Валентин Резніченко

У Дніпрі створюємо сучасну амбулаторію для 5 тисяч містян – Валентин Резніченко
25 Чер 2019 12:55 | Обласні новини

Сучасну амбулаторію сімейної медицини створюють у Дніпрі. Новенький медзаклад облаштовують в одній з багатоповерхівок по вулиці Руденка. Реконструкція  – спільний проект Світового банку, Міністерства охорони здоров’я, обласної та міської влади. Роботи – вже на фініші. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Якісні медичні послуги мають отримувати мешканці будь-якого населеного пункту Дніпропетровщини. Саме тому зводимо «з нуля» сільські амбулаторії сімейної медицини, реконструюємо старі лікарні, оновлюємо обладнання. За чотири роки відкрили в області 40 сучасних медзакладів», – сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Мешканці вулиці Руденка у Дніпрі не вірять очам. Вперше у їхньому районі з’явиться сучасна амбулаторія сімейної медицини.

«Тут ніколи не було медичного закладу. Нарешті надаватимемо допомогу пацієнтам у комфортних та сучасних умовах. Здати аналізи та пройти обстеження люди зможуть  недалеко від дому», – сказала сімейний лікар Лариса Майзерова.

Оставить комментарий

avatar
250