Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

За півроку реабілітаційний центр на базі лікарні «Солоний лиман» уже прийняв понад 200 АТОвців – Валентин Резніченко (ФОТОРЕПОРТАЖ)

За півроку реабілітаційний центр на базі лікарні «Солоний лиман» уже прийняв понад 200 АТОвців – Валентин Резніченко (ФОТОРЕПОРТАЖ)
25 Чер 2019 09:50 | Обласні новини

Умови – наче в «п’ятизірковому» готелі, лікування – наче в провідних закладах Європи. Так про реабілітаційний центр у «Солоному лимані» відгукуються АТОвці, які там побували. У 2019 році в закладі пролікувалися вже понад 200 захисників. Про це сповістив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

 «Після повернення з війни наші захисники мають отримати всі умови для відновлення здоров’я. На Дніпропетровщині для цього відкрили два реабілітаційні центри. Першим АТОвців почав приймати заклад у Дніпрі, потім запрацювало спеціальне відділення на базі лікарні-курорту «Солоний лиман». В обох центрах – сучасні умови, ефективні процедури та ввічливий медперсонал», – розповів голова облдержадміністрації Валентин Резніченко

За шість місяців 2019 року в реабілітаційному відділенні «Солоного лиману» пролікувалися понад 200 АТОвців

«Центр реабілітації учасників бойових дій – гордість нашої лікарні. Він працює із літа 2018 року й повністю забезпечений усім необхідним. Є медикаменти та кваліфіковані спеціалісти», – зауважила в.о. директора лікарні «Солоний лиман» Жанна Мушинська

Оставить комментарий

avatar
250