Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Центральний парк Покрова перетворився із пустки на сучасний центр дозвілля тисяч людей – Валентин Резніченко

Центральний парк Покрова перетворився із пустки на сучасний центр дозвілля тисяч людей – Валентин Резніченко
24 Чер 2019 11:40 | Обласні новини

Музичний фонтан, пішохідні доріжки, дитячий і спортивний майданчики, роледром, квіти та доглянуті газони. Із пустки на сучасний осередок відпочинку перетворився найбільший парк Покрова –  ім.Мозолевського. Два роки тому його привела до ладу Дніпропетровська ОДА – наразі він збирає тисячі городян. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко. 

 «Покращуємо умови життя мешканців кожного населеного пункту.  Обласним коштом створили сучасні зони відпочинку в Марганці, Кам’янському, Криничках. На улюблене місце городян перетворився парк Мозолевського в Покрові. Після тривалого запустіння він знову збирає тисячі городян та гостей міста», – зауважив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Раніше територія була занедбаною, а замість доріжок – стежки. Тепер це сучасний комфортний простір. Такі кардинальні перевтілення змінюють людську свідомість, переконана заступник міського голови Покрова Наталія Бондаренко. 

«Хотілось відновити ті об’єкти, які є культурною спадщиною для містян. І один з перших проектів, який допомогла реалізувати обласна влада, це реконструкція парку. Він був не тільки реконструйований, а й отримав ім’я Бориса Мозолевського. Так увічнили пам’ять археолога, який на нашій території знайшов золоту пектораль», – розказала вона. 

Оставить комментарий

avatar
250