Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Перевірка техніки, яку використовують для проведення аварійних ремонтів, а також облаштування Пункту незламності

Перевірка техніки, яку використовують для проведення аварійних ремонтів, а також облаштування Пункту незламності
12 Лют 2023 15:10 | Обласні новини

Відновлення кабельної лінії, яка живить тягову підстанцію, що забезпечує роботу трамвайного маршруту №12 та тролейбусного маршруту №9. Саме такі роботи виконують майстри КП «Дніпровський електротранспорт» по вул. Краснопільській. Перевірити хід виконання робіт приїхав черговий по місту, директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Ігор Маковцев. Там на кабельній лінії сталася аварія, через що припинилося електропостачання тягової підстанції. Її довелось перевести на резервне живлення, аби тролейбусний та трамвайний технічні рейси могли обслуговувати містян.

Загалом, цю кабельну лінію проклали ще у 1968 році, і вона експлуатується до нині. За останні 3 роки це 9 аварія на трасі. Але за словами чергового по місту, за першої можливості тут проведуть капітальний ремонт лінії.

«Сьогодні я перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова. Наразі тут фахівці провели роботи по виявленню пошкоджень. Одне з них вже ліквідоване. Зараз проводяться роботи з ліквідації другого пошкодження. В даному випадку – це достатньо важка аварія, бо друге пошкодження ми виявили під проїжджою частиною. Тож, аби не перекривати проїзд транспорту для усунення пошкодження, ми прийняли рішення за допомогою спеціальної техніки виконати прокол ґрунту. За допомогою цього проколу ми вже монтуємо гілку кабелю. Для ліквідації аварії залучили кабельний підрозділ енергослужби КП «Дніпровський електротранспорт», також задіяли лабораторії. Наразі будуть встановлені дві муфти, після чого відновимо живлення на тягову підстанцію», – зазначив Ігор Маковцев.

Оставить комментарий

avatar
250