Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканка Дніпропетровщини долучилася до «єРобота» та відкрила власний зоомагазин

Мешканка Дніпропетровщини долучилася до «єРобота» та відкрила власний зоомагазин
8 Лют 2023 15:40 | Обласні новини

Понад три роки криворожанка Ірина працювала продавчинею у зоомагазині. Втім, мріяла про власну справу. Із початком війни бажання лише загострилося. Дізнавшись про державну програму «єРобота», подала заявку. Її бізнес-план отримав схвальний відгук. Успішно пройшла й співбесіда. Вже сьогодні Ірина – власниця магазину. Чи складно було отримати грант і як за ним розраховуватися, далі.

Програма «єРобота» передбачає надання українцям грантів на започаткування бізнесу чи розвиток вже існуючої справи. Долучитися може кожен. Достатньо подати заявку та бізнес-план. Зробити це треба через портал «Дія».

«Заявника на доброчесність перевіряє «Ощадбанк». Після документи розглядає спеціальна комісія при обласному центрі зайнятості. Якщо бізнес-планом передбачене одне робоче місце, підприємець може отримати до 150 тис гривень. Двох – до 250 тисяч», – розповіла начальниця відділу департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОВА Алла Кефель.

Про державну програму Ірина дізналася ще до її старту. Долучилася без вагань. Перше, що почала вивчати, як складати бізнес-план.

Оставить комментарий

avatar
250