Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Волонтерство, або як за ніч змінилось життя однієї дніпровської студентки

Волонтерство, або як за ніч змінилось життя однієї дніпровської студентки
29 Січ 2023 08:40 | Обласні новини

Волонтерство — надскладна і водночас, на мою думку, найблагородніша діяльність сьогодення. Українці об’єдналися як ніколи. Люди різних професій, студенти, школярі, пенсіонери — усі залучаються до допомоги нашим бійцям та постраждалим громадянам внаслідок повномасштабного вторгнення країни-агресора.

Хочу поділитися з вами історіями, які вразили мене найбільше. Історіями людей, які надихають, які не дозволяють втрачати віру в добро та самовідданість, незважаючи ні на що. І таких чимало серед нас.

Знайомтесь, це Віолетта Обиденнікова. До 24 лютого 2022р. – студентка Металургійної академії. Вчилась на еколога, активно займалась кросфітом, готувалась отримати майстра спорту у важкій атлетиці. А ще працювала адміністратором і захоплювалась фотографією…

Сьогодні ця тендітна дівчина, в першу чергу, людина з активною громадською позицією, я б навіть сказала – супер-геройка нашого часу. Віола – волонтерка.

«Ми прокинулися від вибухів!, — згадує моя співрозмовниця. — Почала читати новини і все зрозуміла… Паніка, жах! Власне, як у всіх. Перші чотири дні ми сиділи вдома, нікуди не виходили, нічого не було ясно. На п’ятий день я усвідомила, що не можу просто сидіти і чекати. Приготувала собі бутерброди і пішла шукати, де і чим я можу бути корисна».

Оставить комментарий

avatar
250