Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Криворізькому ЦНАП надають більш ніж півтисячі різновидів адмінпослуг

У Криворізькому ЦНАП надають більш ніж півтисячі різновидів адмінпослуг
19 Січ 2023 14:40 | Обласні новини

У Криворізькому ЦНАПі загалом надають більш ніж півтисячі різновидів адмінпослуг. Оформлюють паспорти, реєструють переселенців, видають електронні цифрові підписи, допомагають вирішити земельні та майнові питання, приймають звернення і заяви. Як працює офіс та його підрозділи – далі.

«Попри війну продовжуємо розвивати мережу ЦНАПів нашого регіону. Відкриваємо нові офіси і віддалені робочі місця. Нині в області усі громади з населенням понад 10 тис людей мають свої центри надання адмінпослуг», – зазначив заступник голови Дніпропетровської ОВА Іван Начовний.

Криворізький Центр надання адміністративних послуг – один з найбільших в області. Він стояв біля витоків єдиної мережі. Спочатку там надавали послуги спільноті підприємців міста. Офіс відкрили за принципом єдиного вікна ще у 2003 році. Згодом перейшли у формат ЦНАПу.

«Окрім головного офісу в нас є 8 територіальних підрозділів, 8 паспортних. Стільки ж віддалених робочих місць з надання соціальних послуг. Точки доступу працюють в усіх районах міста», – розповіла директорка департаменту адміністративних послуг Криворізької міськради Людмила Зеленська.

Оставить комментарий

avatar
250