Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Журналістика та волонтерство: два фронти медійників Дніпропетровщини

Журналістика та волонтерство: два фронти медійників Дніпропетровщини
16 Січ 2023 10:40 | Обласні новини

Сьогодні кожен на своєму місці гідно працює задля перемоги. Медійники — на варті інформаційного фронту. Окрім професійної діяльності, журналісти Дніпропетровщини активно допомагають тим, хто на передовій, тим, хто полишив власні домівки і знайшов прихисток у громадах області.

Про це публікує ДОО НСЖУ.

Колеги збирають кошти, здають кров, плетуть кікімори, печуть гори млинців. Одним словом, роблять усе можливе, і, часом, неможливе, заради перемоги. Тому у Дніпровському Центрі журналістської солідарності НСЖУ вирішили порушити актуальну тему: журналісти-волонтери. Як колегам вдається поєднувати роботу та благодійництво?

Як громадянам розпізнати шахраїв серед волонтерів? Ці та інші питання обговорили представники ЗМІ, правоохоронці та юристи.

«Починаючи з 24 лютого, обласна організація НСЖУ активно веде роботу з протидії російській агресії не лише на інформаційному фронті, — підкреслив голова правління Дніпропетровської обласної організації НСЖУ Олексій Ковальчук. — У перші дні війни ми допомагали колегам з Харківської, Донецької та інших областей. Саме Дніпропетровщина стала тим регіоном, де вони разом з родинами почувалися у безпеці. Тут медійники могли відпочити і вже у спокійній обстановці подумати, що робити далі».

Оставить комментарий

avatar
250