Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Допомога переселенцям, навчання онлайн, виплати малозабезпеченим: яким був соціальний рік Дніпропетровщини

Допомога переселенцям, навчання онлайн, виплати малозабезпеченим: яким був соціальний рік Дніпропетровщини
11 Січ 2023 12:40 | Обласні новини

Виплатили майже 4,5 млрд грн соціальної допомоги. Зареєстрували понад 370 тис переселенців. Закупили нові шкільні автобуси. У Дніпропетровській обласній військовій адміністрації звітували про роботу за рік.

 Щомісяця мешканці вчасно та в повному обсязі отримують соціальні виплати, зазначила заступниця голови Дніпропетровської ОВА Ольга Горб.

«Цього року було сплачено 4,5 млрд грн державної допомоги. Її отримали 200 тисяч людей. Це багатодітні та малозабезпечені родини, молоді батьки, пенсіонери, люди з інвалідністю. Отримують мешканці області і пільги на оплату житлово-комунальних послуг та субсидії», – сказала Ольга Горб.

Нині у регіоні зареєстровано 370 тис переселенців. З них 90 тис – діти. Люди переважно з Донецької, Луганської, Харківської та Херсонської областей.

«В перші місяці був колосальний наплив переселенців. Аби надати допомогу кожному, створили мережу центрів підтримки, шелтерів та гуманітарних хабів. Там людей реєстрували, видавали допомогу, розселяли, вирішували питання з житлом та роботою», – сказала заступниця голови Дніпропетровської ОВА.

Оставить комментарий

avatar
250