Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Васильківські митці тримають культурний фронт

Васильківські митці тримають культурний фронт
23 Гру 2022 13:40 | Обласні новини

В Україні немає сфери, яка не долучилася б до боротьби з російською агресією. Разом із військовим, гуманітарним та економічним, позиції тримає і культурний фронт.

Українські митці, культурні установи, аматорські та професійні колективи збирають кошти і допомагають ЗСУ. А ще боронять нашу ідентичність і наочно засвідчують світові,за що саме бореться наша країна. Розповідає, яку саме роль відіграє культура у цій війні. Саме зараз — це справді другий фронт.

Учасники зразкового аматорського вокального ансамблю «Зорепад»: Анастасія Данилюк, Ніна Бараненко, Віола Яцина, Наталія Марченко, Дарина Сметаніна, Крістіна Сіньогіна, Ярослав Данилюк; хореографічний колектив «Політ тіла»: Максим Панченко, Катерина Чередніченко, Дарина Півторацька, активно підтримують загальнонаціональну тенденцію, беручи участь у благодійних концертах та творчих марафонах на підтримку ЗСУ. На нашу думку, участь у таких проєктах — це наш особистий внесок у Перемогу! Це наш девіз! Саме цією метою означена наша активна участь у благодійних концертах.

Оставить комментарий

avatar
250