Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ще 10 навчальних закладів Дніпропетровщини отримали нові та комфортні шкільні автобуси

Ще 10 навчальних закладів Дніпропетровщини отримали нові та комфортні шкільні автобуси
12 Гру 2022 17:40 | Обласні новини

Тільки вчора десять шкільних автобусів виїхали з заводу-виробника. Вже сьогодні ключі від них передали представникам громад Дніпропетровщини.

Це вже третє за цей рік поповнення у автопарку навчальних закладів регіону. Придбані машини державним та місцевим коштом.

 «Школи регіону сьогодні працюють здебільшого в онлайн форматі. Та маємо надію, що у найближчому майбутньому діти зможуть їздити до своїх навчальних закладів. Шкільні автобуси допоможуть їм діставатися із комфортом. Ці 10 машин – вже третя партія. Очікуємо ще на 16», – зазначила заступник голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Ольга Горб.

Придбані жовтенькі красені державним та місцевим коштом. І Дніпропетровщина стала єдиним регіоном, де до поповнення автопарку шкільних автобусів долучилися й самі громади.

«Велика подяка громадам за те, що вони надали співфінансування. Завдяки цьому ми закупили на 11 машин більше, ніж планували, – 46. Жодна область такого не зробила. І в день місцевого самоврядування ми, як і планували, вручили автобуси нашим громадам», – сказав радник голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Олег Кужман.

Оставить комментарий

avatar
250