Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Покрові зводимо дитсадок у формі підкови на 115 місць – Валентин Резніченко

У Покрові зводимо дитсадок у формі підкови на 115 місць – Валентин Резніченко
20 Чер 2019 10:40 | Обласні новини

Колись на цьому місці було пустище – тепер «росте» дитсадок. Будівництво – в одному з мікрорайонів Покрова. Підрядники вже вигнали два поверхи, встановили більшу частину вікон, ведуть внутрішні роботи й утеплюють фасад. За проектом, заклад буде енергоефективним і з автономною котельнею, ззовні нагадуватиме підкову. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко. 

 «На Дніпропетровщині мінімізуємо черги до дитсадків. Щорічно в дошкільних закладах області створюємо до 1,5 тисячі додаткових місць. Для цього реконструюємо існуючі будівлі й добудовуємо корпуси. Уже звели «з нуля» дитсадки у Дніпрі, Слобожанському, Підгородному та Обухівці. Продовжуємо будувати в Іларіоновому, Старих Кодаках, Кам’янському й Покрові», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

Будівництво сучасного дитсадка на 115 місць триває у 15-тисячному мікрорайоні Покрова – Рудник. Тут лишень один дошкільний заклад і той переповнений.

«Це єдиний дошкільний заклад міста, який укомплектований практично на 140 відсотків. Тобто потреби населення він не задовольняє. Тому коли обласна влада вирішила не реконструювати існуючий садок, а звести новий, містяни зраділи. Звичайно, це перспективно», – наголосила заступник міського голови Покрова Наталія Бондаренко. 

Оставить комментарий

avatar
250