Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Куди звертатися учасникам АТО, якщо їм відмовили у пільговому проїзді (КОРИСНО)

Куди звертатися учасникам АТО, якщо їм відмовили у пільговому проїзді (КОРИСНО)
19 Чер 2019 18:50 | Обласні новини

Відмовили у пільговому проїзді або не пустили до маршрутки? Учасникам бойових дій та рідним загиблих з Дніпропетровщини нагадали, куди скаржитися на недобросовісних водіїв громадського транспорту. Звертатися слід до перевізника, обласної асоціації об’єднань учасників АТО або Дніпропетровської ОДА. Про це йшлося під час зустрічі військовослужбовців, перевізників, представників громадських організацій та органів державної влади в облдержадміністрації. 

«На жаль, наші захисники та рідні загиблих нерідко стикаються з порушенням їхніх прав у громадському транспорті. Відмова у пільговому проїзді має як економічне, так і моральне підґрунтя. Маємо докласти спільних зусиль, аби такі прикрі ситуації не повторювались, – сказав заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Юрченко. – Пропоную перевізникам направити своїх водіїв до дніпровського Музею АТО – щоб їм стало зрозуміло, завдяки кому вони можуть жити мирно».

Про будь-які факти порушень передусім слід повідомити перевізника, наголосили на нараді. Інформація щодо АТП, яке обслуговує маршрут, та контакти підприємства є у салоні авто. Варто зафіксувати номер маршруту, прізвище водія, дату та час інциденту.

Оставить комментарий

avatar
250