Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській ОДА випускники «Інтернатури бізнесу» презентували власні бізнес-проекти

У Дніпропетровській ОДА випускники «Інтернатури бізнесу» презентували власні бізнес-проекти
19 Чер 2019 14:10 | Обласні новини

У Дніпропетровській ОДА завершився тренінг «Інтернатура бізнесу: збудуй свою вдалу справу!». Використовуючи отримані знання, його учасники створили власні бізнес-плани. Інноваційними мріями, які збираються втілити в життя, поділилися 35 підприємців. 

 До недавнього Андрій Дегтяр очолював одне з металургійних підприємств області. Пройшов шлях від технолога до директора заводу. Тепер отриманим досвідом хоче ділитися з іншими. Мріє відкрити бізнес з виробничого консалтингу.

 «Послуг консалтингу на ринку багато, але це зазвичай менеджмент. Я хочу зробити акцент саме на виробничий консалтинг, а таких пропозицій нині немає. Це консультації машинобудівних підприємств: як працювати краще, закріпитися на існуючих ринках або вийти на нові», – поділився учасник тренінгу Андрій Дегтяр. 

 Перші кроки в бізнесі робить і Аліса Лобода. Нині дівчина працює в компанії, що продає каву для кафе, ресторанів, готелів, офісів та бізнес-центрів. Вона має ідею унікального для Дніпра сервісу.

 «Це сервіс з обслуговування кавового обладнання. Наприклад, якщо у вашому закладі поламалася кавоварка, ми приїдемо та заберемо її на ремонт. Але при цьому дамо іншу. Тож ваша «кавова» продуктивність не впаде, а гості будуть задоволені», – розповіла учасниця тренінгу Аліса Лобода. 

Оставить комментарий

avatar
250