Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині пограбували неповнолітнього хлопця

На Дніпропетровщині пограбували неповнолітнього хлопця
24 Сер 2022 12:40 | Обласні новини

У Кам’янському поліцейські затримали раніше судимого чоловіка за пограбування 14-річного хлопця. Підозрюваний дочекався коли хлопець зайде до супермаркету, після чого сів на його велосипед та поїхав на ньому.

Подія сталася 19 серпня о 10-й ранку. Як встановили правоохоронці, коли підліток приїхав до супермаркету на велосипеді до нього підійшов невідомий чоловік та попросив покататися. Хлопець відмовив незнайомцю та пішов до магазину, а свій транспортний засіб залишив біля камер схову. Коли хлопчик вийшов велосипеда вже не було. Свідки надали потерпілому опис злодія та показали у який бік він поїхав. Разом зі знайомим підліток майже відразу наздогнав підозрюваного та вони утримували його до приїзду поліцейських. Злодієм виявився 29-річний раніше судимий місцевий житель.

Чоловіка затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Оставить комментарий

avatar
250