Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Наймолодша волонтерка Дніпропетровщини встановила рекорд України

Наймолодша волонтерка Дніпропетровщини встановила рекорд України
23 Сер 2022 13:40 | Обласні новини

Національний реєстр рекордів визнав 5-річну Марію Макеєву з Кривого Рогу, що на Дніпропетровщині, наймолодшою волонтеркою, яка своїм виступом зібрала для потреб ЗСУ суму 35492 грн.

Дівчинка під музичний супровід свого старшого братика Олександра (який, до речі, теж є рекордсменом України в іншій номінації) виконувала українські пісні у центрі Львова, куди вони з мамою тимчасово переїхали під час війни. Виступ маленької рекордсменки тривав 9 годин 54 хвилини. Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова, повідомляє «Міський сайт Дніпра«.

Спершу діти мріяли назбирати кошти на бронежилет, але, як з’ясували батьки, в той момент на передовій дуже були потрібні тепловізійні приціли. Тож за допомогою волонтерського фонду, який до дитячих коштів ще доклав певну суму, було придбано тепловізор INFIRAY СL35 M та переданий нашим бійцям на передову.

Наймолодша в Україні волонтерка зі своїм братиком планують ще виступити і зібрати кошти на потреби ЗСУ. У дітей мрія одна: щоб якомога швидше закінчилася війна.

Оставить комментарий

avatar
250