Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Енергетики за добу повернули електропостачання у понад 3 тисячі осель Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли

Енергетики за добу повернули електропостачання у понад 3 тисячі осель Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли
17 Сер 2022 10:40 | Обласні новини

Протягом останньої доби аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання у 17 населених пунктах Дніпропетровської області, що зазнали  обстрілів.

Знову зі світлом – 3 355 родини у Нікопольському  та Криворізькому районах, які були без живлення через пошкоджені електромережі.

Основні зусилля енергетиків були зосереджені на Нікопольському районі, де через ворожі обстріли було пошкоджено електрообладнання та лінії електропередач. Зокрема було пошкоджено високовольтні лінії, від яких залежить електроживлення цілих населених пунктів. Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі оперативно провели роботу з їх відновлення щойно отримали дозвіл на виконання ремонтів від військових.

За добу енергетикам вдалося відновити електропостачання у 17 населених пунктах Дніпропетровщини, повернувши світло у 3 355  осель жителів, що були знеструмлені через бойові дії.

Наразі без електроживлення ще залишається 1 355 родини у 2 населених пунктах області. Їх планують підключити до кінця дня, після отримання дозволу на роботи від ДСНС та військових.

Оставить комментарий

avatar
250