Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юний художник із Дніпра зворушливо допомагає військовим

Юний художник із Дніпра зворушливо допомагає військовим
15 Сер 2022 13:40 | Обласні новини

Кіт-Азовсталь, пес Патрон, Українська Мрія, бойові птахи, Привид Києва. У його роботах «оживають» найвідоміші символи нинішньої війни.

Для 18-річного художника з аутизмом Кості Краснова малювання – улюблене заняття. Нині за допомогою свого хобі він допомагає військовим. Продає власноруч розмальовані еко-сумки, щоб купувати бронежилети.

До Дня молоді розповідаємо про талановитого юнака у рубриці Дніпропетровської обласної військової адміністрації «Творці перемоги».

З початку бойових дій творча майстерня, яку відвідував хлопець, зачинилася. А тут ще й добровольцем до тероборони захищати країну пішов улюблений дядько. Потрібен був бронежилет. Турботливий племінник вирішив його придбати.  Аби зібрати потрібну суму, став продавати полотняні торбинки із власними малюнками.

Бронік подарували волонтери, коли дізналися про зворушливу мету Кості. Та назбиралося штук сорок готових еко-сумок, тож юнак вирішив допомогти ще комусь. Першу партію розібрали за добу і замовлення продовжували надходити. Ставало все більше патріотичних зображень. З’явилися Байрактар, Киця-захисниця, паляниця, «помідорні війська», Півник із Бородянки.

Оставить комментарий

avatar
250