Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юні переселенців зможуть долучитися до проєктів з інтеграції у громади області

Юні переселенців зможуть долучитися до проєктів з інтеграції у громади області
8 Сер 2022 15:40 | Обласні новини

Інтерактивні заняття, неформальне спілкування, зустрічі з потенційними роботодавцями, тренінги з підтримання ментального здоров’я. Для дітей та підлітків – арт-терапія.

Молодіжні організації Дніпропетровщини вирішили підтримати «колег», які переїхали із зони бойових дій. Організували серію проєктів. Про це розповіли під час брифінгу в обласній військовій адміністрації.

 «Війна вносить корективи і у молодіжну роботу. Займаємося волонтерством, наданням гуманітарної допомоги. А нині ще й напрямком інтеграції дітей та молоді з числа переселенців у громади області. Аби їм було простіше адаптуватися на новому місці», – зазначила голова правління Молодіжної ради при ДніпроОВА Катерина Боровик.

Вона додала, що на серпень-грудень підготували декілька проєктів. Їх реалізовуватимуть здебільшого за грантові кошти. Зокрема, у співпраці з Фондом ООН в галузі народонаселення.

Протягом серпня збираються провести зустрічі молоді з представниками місцевої влади у громадах. Говоритимуть про захист прав переселенців.

Оставить комментарий

avatar
250