Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Фахівці ДСНС дбають про збереження врожаю на зернових полях

Фахівці ДСНС дбають про збереження врожаю на зернових полях
26 Лип 2022 13:40 | Обласні новини

Вберегти вирощений врожай від вогню – задача не лише аграріїв, а й населення. Особливо це стосується громадян, які мешкають біля зернових полів.

З метою попередження пожеж на полях та прилеглих до них територіях, внаслідок людської недбалості, рятувальниками була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота серед мешканців міста Покров.

Оскільки в цю пору року, як правило, настає дуже високий рівень пожежної небезпеки, існує висока вірогідність займання відкритих територій, частиною яких є й зернові поля, розміщені неподалік населеного пункту.

Тому, фахівці ДСНС звернулись до мешканців із закликом дотримуватись правил пожежної безпеки та в жодному разі не здійснювати навмисне випалювання сухої рослинності, особливо неподалік засіяних полів. Полум’я, особливо при сильному вітрі, швидко розповсюджується з одного поля на інше, а приборкати таку пожежу дуже складно.

Також містян суворо попередили про заборону викидання недопалків на суху підстилку, бо така несвідома поведінка часто призводить до пожежі.

Оставить комментарий

avatar
250