Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Криворізькому районі ситуація напружена, але стабільна

У Криворізькому районі ситуація напружена, але стабільна
26 Лип 2022 09:40 | Обласні новини

У Криворізькому районі ситуація напружена, проте стабільна. Ворог  майже щодня обстрілює територію. Попри все, лікарні, аптеки, магазини, банкомати працюють.

Світло, газ, вода в домівках є. Аграрії уже зібрали 60% ранніх зернових. Про це стало відомо на брифінгу в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

 «Ворог б’є по територіям, що межують із Херсонщиною. Це Зеленодольська, Апостолівська та Широківська громади. Найбільше постраждала Велика Костромка, яка під постійними обстрілами», – зазначив голова Криворізької РВА Євген Ситниченко.

 Він додав: минулого тижня ворог масово обстріляв Апостолове. Знищив 3 школи. Постраждали понад півсотні приватних будинків. Пошкоджено й багатоповерхівки. У тій, що зазнала найбільших руйнувань, немає вікон, дверей, покрівлі.

«Наразі в Апостоловому ведуться роботи з ліквідації наслідків руйнувань. Проте будівлі освітніх закладів уже відновити неможна. У місті не залишилося більше шкіл. Тож діти, швидше за все, навчатимуться онлайн», – сказав Євген Ситниченко.

Оставить комментарий

avatar
250