Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканці області можуть отримати грант від держави на розвиток бізнесу

Мешканці області можуть отримати грант від держави на розвиток бізнесу
8 Лип 2022 08:40 | Обласні новини

В Україні запустили проєкт єРобота. Усі охочі відкрити власну справу або розширити бізнес можуть поборотися за державний грант. Для цього потрібно оформити заявку на порталі «Дія».

Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Іван Начовний.

 «На порталі «Дія» з’явилася нова послуга. Нею можуть скористатися і мешканці нашої області та переселенці. Хто бажає відкрити або розширити власний бізнес, мають нагоду отримати грант від держави. Заявку слід подати через «Дію», – розповів Іван Начовний.

 Грант можна отримати на відкриття чи розвиток власної справи, створення саду або теплиці. Окрема програма – для переробних підприємств. Запуск нових та розширення тих, що вже працюють.

«До заявки слід додати бізнес-план або проєкт будівництва, в залежності від програми. Розмір грантів різний. Максимум – 8 млн грн. За отримані кошти можна придбати обладнання, сировину, сплатити оренду», – сказав Іван Начовний.

Він додав: заявки перевіряє «Ощадбанк». Проєкти розглядають відповідні державні органи, в залежності від профілю програми. Це можуть бути Державна служба зайнятості, Мінекономіки або Мінагрополітики. Після – вони приймають рішення про виділення гранту.

Оставить комментарий

avatar
250