Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На шляху до Перемоги: про дивовижну об’єднаність Дніпропетровщини

На шляху до Перемоги: про дивовижну об’єднаність Дніпропетровщини
7 Лип 2022 11:40 | Обласні новини

З перших днів повномасштабного воєнного вторгнення рф в нашу державу українці показали свою позицію усьому світові. Міцна єдність людей, щира допомога та підтримка українських військових і вимушених переселенців — це те, чим живуть сьогодні мешканці “жовто-блакитної” країни. Усі разом ми пишемо нову історію, і створюємо її виключно українською мовою.

Активні волонтерські команди сформувалися повсюдно: у великих містах, у кожній громаді Дніпропетровщини. З перших днів війни такий волонтерський центр запрацював і у Слобожанській громаді.

Надія Таршин, волонтерка та координаторка даної команди зізнається: “Я навіть не очікувала, що мешканці громади настільки активно залучатимуться до допомоги військовим. Хтось передає речі: футболки, спідню білизну, постіль. Інші збираються всією родиною і приносять нам продукти харчування, самостійно випікають пиріжки для хлопців на передову. Крім того, до нашого волонтерського руху долучаються діти, створюючи для воїнів листівки ті інші символічні вироби”. За словами Надії Таршин, одна 85-річна мешканка громади передала до волонтерської команди одразу 40 банок консервації. Сьогодні саме той час, коли треба віддавати все, що ти накопичував “на всяк випадок”.

Оставить комментарий

avatar
250