Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Облаштовують укриття та роблять запаси продуктів: як школи Дніпропетровщини готуються до офлайн-навчання

Облаштовують укриття та роблять запаси продуктів: як школи Дніпропетровщини готуються до офлайн-навчання
5 Лип 2022 14:40 | Обласні новини

Школи Дніпропетровщини готуються до офлайн-навчання. Його планують розпочати там, де будуть створені безпечні умови для дітей. Кипить робота і в одному з ліцеїв Кам’янського.

Там облаштовують укриття, роблять запаси води, продуктів і ліків. А ще навчають педагогів правильно діяти під час сирени.

«Збиралися зовсім по-іншому готуватися до початку осені. Але війна зруйнувала плани. Наше основне завдання зараз – створити безпечні умови для дітей. У закладі – понад 700 учнів. Тож приміщень потрібно багато. Перевірили – зможемо одночасно розмістити в укритті усіх», – розповіла директорка одного з ліцеїв Кам’янського Наталія.

Вона додала – нині приводять до ладу шкільний підвал. У мирний час там займалися фізкультурою і ритмікою учні початкових класів. А вже в перші дні війни він став укриттям від повітряної загрози для мешканців мікрорайону.

У сховищі вже зробили косметичний ремонт. Провели воду та каналізацію. Облаштували санвузол і медичний кабінет. Розмістили стільці та ліжечка для вихованців дошкільного відділення. Є опалення, електрика та вентиляція.

Оставить комментарий

avatar
250