Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У школах Дніпропетровщини готуються до нового навчального року

У школах Дніпропетровщини готуються до нового навчального року
30 Чер 2022 11:40 | Обласні новини

У школах Дніпропетровської області готуються до нового навчального року. Перевіряють наявні укриття, облаштовують додаткові, роблять запаси води. Уроки у закладах, які відповідатимуть критеріям безпеки, планують проводити офлайн. Про це під час брифінгу повідомила заступниця голови обласної військової адміністрації Ольга Горб.

«Безпека наших освітян та дітей – на першому місці. Працюємо, аби діти у вересні змогли сісти за парти та здобувати знання офлайн. У школах щодня проводиться величезна робота», – зазначила Ольга Горб.

Вона додала, що 125 шкіл області мають бомбосховища. В інших нині визначають можливі місця під укриття. Приводять їх до ладу. Роблять запаси найнеобхіднішого. Зокрема, води, медикаментів.

Подбати про стан укриття повинен керівник навчального закладу. А ще про позначення шляхів евакуації, наголосила заступниця голови ОВА.

«Має бути і окрема система оповіщення для дітей із вадами слуху та зору. Інформаційні табло, покажчики руху, звукові та світлові сигнали», – наголосила Ольга Горб.

Оставить комментарий

avatar
250