Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині в селищній бібліотеці роблять все заради миру

На Дніпропетровщині в селищній бібліотеці роблять все заради миру
22 Чер 2022 11:40 | Обласні новини

Під час війни важливим для українців стало єднання. Кожна добра справа наближає нас до Перемоги. Бібліотекарі Аулівської селищної бібліотеки, що на Дніпропетровщині, у цей непростий час не стоять осторонь ситуації в державі. Ми допомагаємо, як можемо: організовуємо цікаве дозвілля для всіх, хто потребує емоційної розрядки.

Люди, котрі приходять до нашого закладу, можуть не тільки провести час з користю, а й відпочити душею. Це гості нашого селища, переселенці, які знайшли у нас прихисток. На сьогодні таких у нашому Аулівському старостинському окрузі 700 осіб. Наша бібліотека стала для багатьох з них місцем, де можна повчитись, відпочити і гарно провести день. Поки дітвора розважається, батьки можуть займатися своїми справами.

При творчому клубі за інтересами «Планета талантів», який був створений у 2014 році, проводяться різноманітні майстер-класи: декупаж, випалювання по дереву, бісероплетіння, вишивання бісером, миловаріння, канзаші, розмальовка гіпсових фігур. Усі ці заняття допомагають людям, які вимушено переїхали до нашої місцевості, оговтатись, реабілітуватись, психологічно відновитись.

Оставить комментарий

avatar
250