Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Медикам Дніпропетровщини до професійного свята вручили пам’ятні подарунки

Медикам Дніпропетровщини до професійного свята вручили пам’ятні подарунки
20 Чер 2022 16:40 | Обласні новини

Медиків Дніпропетровщини привітали з професійним святом. Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко та голова обласної ради Микола Лукашук вручили пам’ятні подарунки 7 медичним працівникам області. Це ортопеди-травматологи, лікар «швидкої», анестезіолог, сімейна лікарка, операційна медсестра, військовий медик.

«Нашим медикам зараз важко. Роботи набагато більше, ніж зазвичай. Трапляються напружені дні і навіть тижні. В операційній, реанімації, амбулаторії, «швидкій». Вдячний кожному. Ви наші герої у білих халатах», – зазначив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«Сьогодні у кожного з нас свій фронт. Ви на фронті, коли допомагаєте людям. Він не менш важливий, ніж у наших хлопців, які захищають територіальну цілісність. Дякуємо вам за службу народу України», – підкреслив голова обласної ради Микола Лукашук.

Дитячий ортопед-травматолог Віталій Кравченко разом із колегами допомагає хлопчикам та дівчаткам із важкими травмами. Три дні поспіль, цілодобово, вони «чаклували» в операційній над маленькими краматорцями.

Оставить комментарий

avatar
250