Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині мешканцям області та переселенцям допомагають знайти роботу

На Дніпропетровщині мешканцям області та переселенцям допомагають знайти роботу
17 Чер 2022 12:40 | Обласні новини

У базі даних Дніпропетровського обласного центру зайнятості – понад 2 тис вакансій від більше ніж 800 роботодавців. З півтисячі пропозицій – для людей з інвалідністю. Найактивніше шукають слюсарів, водіїв, трактористів, лікарів. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Служба зайнятості працює у звичному режимі. Щодня допомагаємо мешканцям області та переселенцям знайти роботу за фахом. За потреби – пройти професійне навчання. Нині у базі – понад 2 тис актуальних вакансій», – розповіла заступниця директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Наталія Селякова.

На Дніпропетровщині роботу пропонують, переважно, у переробній промисловості, сферах охорони здоров’я та надання соціальних послуг, торгівлі, додала вона. А ще транспорту, освіти, сільського господарства, будівництві.

Найбільший попит – на слюсарів, водіїв, трактористів, лікарів та інженерів. Шукають й електромонтерів, електрогазозварювальників, електрослюсарів і токарів. А ще затребувані працівники сфери послуг – продавці, кухарі, охоронці, швачки.

Оставить комментарий

avatar
250