Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Педагог з Дніпропетровщини разом з друзями виготовляє буржуйки для фронту (фото)

Педагог з Дніпропетровщини разом з друзями виготовляє буржуйки для фронту (фото)
14 Чер 2022 15:40 | Обласні новини

Житель Петропавлівки, що на Дніпропетровщині, Ігнат Ручий у вільний від роботи час майструє такі потрібні зараз буржуйки з підручних предметів, як от газові балони.

Ігнат — педагог, майстер виробничого навчання у відділенні Петропавлівського професійно-технічного училища, викладає для групи трактористів з 2012 року. Зараз проводить навчання дистанційно. А після занять робить те, чим сьогодні займається кожен українець: допомагає своїй країні.

«Виникла потреба для фронту — буржуйки, так як стало холодно, і треба якось грітися нашим захисникам. Ігнат у стислі терміни виготовив і передав нам. Ми відправили за місцем призначення», — говорить волонтер Сергій Андрійчук.

«Запитав у волонтерів, чи треба буржуйки, а вони питають: а що є? Кажу — на даний час немає, але можемо знайти балони та зварити їх. Підключились знайомі, знайшли всі необхідні балони, труби, і зварили шість буржуйок», — каже Ігнат Ручий.

Три газові балони надав Іван Дейнеко, решту знайомі та друзі Ігната зібрали, а майстер використав зі своїх запасів матеріали для виготовлення буржуйок.

Оставить комментарий

avatar
250